2014-03-11 18:12 Vision, Varumärkesblogg

#1V Visionen en oöppnad present

En vision är ett utopiskt, framtida läge som kittlar dina sinnen och drömmar. Den mest magiska present du någonsin skulle kunna ge dig själv som företagare. Den blir också din dagliga ledstjärna och kompass.En vision kan inrymma allt möjligt som beskriver ditt företags situation minst tio år framåt i tiden. Det är bara fantasin som sätter gränser.

Visionen kan beskrivas utifrån storlek på företaget, omsättning, vinst, antal anställda, antal kontor och länder. Eller utifrån vad kunderna, medarbetarna, samhället och konkurrenterna säger om ditt företag i framtiden. Allt beror på dig och hur du vill paketera din vision så den stämmer med ditt drömtillstånd.

En vision som lockar
Att ha en stark vision som betyder något, inte bara för dig som ägare, utan även för dina medarbetare, kunder och samhället, ökar företagets attraktionsförmåga på många plan. Det blir mycket enklare att locka kunder, medarbetare och samarbetspartners till ditt företag med en tydlig och kittlande vision.

Hitta din vision
Om du vill jobba kreativt med att hitta din vision, kom då ihåg att släppa allt och unna dig att drömma fritt. Begränsa inte dig själv med vad som skulle vara möjligt, just nu är allt möjligt.

Visionsövningar gratis
Min intention med de olika övningarna är att du ska hitta en vision som känns bra i magen och som skänker dig glädje att tänka på. En vision som du verkligen gillar och som du har lust att jobba hårt för att nå. Syftet med övningarna är att öppna upp ditt sinne och hjälpa dig hitta nya tankespår.

Om du registrerar dig på min blogg får du några visionsövningar gratis.

comments powered by Disqus