Helt egen tid för visionära tankar

Äger och leder du ditt företag själv? Kan du ibland känna dig som om du vore i ett ekorrhjul? Det rullar på, kunderna är nöjda och ni har massor att göra? Tycker du att de är dags att ta nästa steg och utveckla företaget och dig själv? Kommer du ihåg då du startade företaget, det var nästan som en förälskelse. Du var fylld av energi och lust. Skulle du vilja känna så igen och få tillbaks gläden. Då ska du gå Intensivutbildningen om tre dagar. Förutom att du får ny energi och lust i att driva företaget vidare till nästa nivå så kommer du träffa andra företagare i samma situation som du, människor att utvecklas tillsammans med. Vilket brukar ge en dynamik i sig.

Efter tre intensiva dagar har du bland annat:
• Satt visionen som utvecklar dig och företaget.
• Satt ditt unika, säljande budskap.
• En handlingsplan som tar dig till visionen.

Läs mer om Intensivutbildningen

Involvera hela företaget

Vill du lägga en levande affärsplan som bygger varumärket? Vill du bygga varumärket inifrån?
I 10 skräddarsydda steg går vi igenom modellen 5Vtill5P. Vi jobbar med ägarna/styrelsen för att lägga visionen och ta fram 3-årsmål, med ledningsgruppen för att fatta beslut om affärsidén/ert unika säljande budskap och målgrupp samt 1-års mål. Vi involverar alla medarbetare i alla steg. När vi är klara är varje medarbetare med i ett utvecklingsprojekt, en del av affärsplanens handlingsplan. Alla kan presentera företaget utifrån affärsidén. Alla på företaget vet vad som krävs av dem för att nå visionen inom ramen för era värderingar.

Ring Pia Anderson på 0708 830792 så berättar vi mer.

En gemensam karta och mål - för dig som är extern VD

Kan du ibland känna dig som att du sitter i en bil, du kör bilen, men bredvid dig sitter ägaren med dubbelkommando. Hen har en egen ratt! Tycker du att det skulle vara lättare att leda företaget om du visste vart ägaren har planerat att ta företaget om 10 år. Skulle det vara enklare om ni hade en gemensam karta att köra efter. Att ni var överens innan ni gick in i bilen och att ägaren satte sig i baksätet istället? Modellen 5Vtill5P kan hjälpa dig med det.

Ring Pia Anderson på 0708 830792 om du vill veta mer.

För dig som leder ett nätverk eller en grupp företagare

Det händer något stort då vi delar varandras kunskap och erfarenheter. 1+1 blir inte 2! Men det vet du säkert redan eftersom du leder ett nätverk eller en grupp. När företagsledare möts och får jobba med sin egen affärsutveckling i en grupp med andra företagsledare vaknar stora affärsidéer till liv.

Pia processleder varje företagsledare i sin egen affärsutveckling i kombination med att dela kunskap och erfarenhet mellan varandra i gruppen. I utbildningen processar vi fram var och ens vision, affärsidé (målgrupp, unikt säljande budskap) och värderingar. Och hur man använder detta i marknadsföringen och försäljningen. Processen kan se ut på två olika sätt:

1. Vi skräddarsyr tidsplanen så den passar gruppen. Ring Pia Anderson på 0708 830 792 så träffas vi och pratar ihop oss.

2. Vi kör en kortare variant, en snabb rivstart i Startskottet. Läs mer här.

Sveriges Talare - utbildare och talare

Om du vill kan du även boka mig via Sveriges Utbildare