Boka en föreläsning med eller utan workshop

”Allt det du och dina medarbetare gör och säger – varje dag, 365 dagar om året – bygger varumärket”, säger varumärkesexperten Pia Anderson. ”Och det enda du kan göra, är att bygga varumärket medvetet eller låta det ske omedvetet. Vad väljer du?”

Behöver du sätta ditt unika säljande budskap mitt i en ny digitaliserad värld som behöver tänka och leva hållbart?
Vill du:
• samordna alla aktiviteter som påverkar ditt företags rykte och anseende?
• uppfinna hjulet en gång istället för fem?
• sätta affärsplanen i varje medarbetare istället för i bokhyllan?

Med 25 års erfarenhet av att utveckla varumärken vägleder Pia dig i modellen 5Vtill5P(affärsplanen som bygger varumärket). Modellen ger dig verktyg och konkreta exempel som du kan börja använda direkt.

"När kunderna är dina bästa säljare, då har du ett starkt varumärke." Med smittande entusiasm och klartänkta analyser är Pia Anderson en uppskattad föreläsare och processledare.

Boka
- Föreläsningar om 40 minuter
- Föreläsning med workshop 2-3 h
- Specialdesignad föreläsning/workshop
- Föreläsning i kombination med on-lineutbildning

Kontakta Pia Anderson på 0708 830792 eller maila pia@piaanderson.se

Pia föreläser om

• Affärsplanen sitter i medarbetarna och inte i bokhyllan
• Digitalisering och hållbarhet
• Kunden är din bästa säljare
• Vad är ett starkt varumärke
• Värderingar, inte bara floskler
• Våga välj målgrupp
• Bygg varumärket medvetet

Några ord från publiken

Carina Fyrsten: Via Lux Personal- och Ledarutveckling säger: "Jag minns Pias varma framtoning och fina kontakt med publiken. Hon var mycket inspirarande genom sitt konkreta sätt. Det var på våren 2015 i Göteborg på Nyföretagarcentrums turné."

Annica Järking ägare och grundare av To Your Profilen säger: "Pia är tydlig och konkret. Intressant att lyssna på. Och engagerande med sina egna erfarenhetsexempel.
Man vill veta mera!"

Birgitta Sundström, grundare av Nutellus: "Jag känner att jag är på rätt väg, men behöver tydliggöra min vision och jag sticker ut. Pia är en kvinna jag kan spegla mig i och identifiera mig med. Det känns sant och inte så krångligt och tekniskt. Det berör oss, inifrån och ut."

Cecilia Pihl: "Pia pratar om det jag själv tycker är så viktigt. Att man börjar inifrån och sätter roten. Hon sätter ord på det jag tänker på. Vilken är min vision? Vem vänder jag mig till? Och varför? Vad fyller jag det med och alla strategier. Konkret, enkelt, allt hör ihop."

Om Pia

Pia har jobbat på reklambyrå (Hera, Merk, Zellout) och byggt varumärken i form av budskap och löften. Hon har jobbat med att bygga varumärket inifrån, det vill säga ur ett HR perspektiv, med alla medarbetare, till att idag processleda hela företaget, med alla medarbetare, i affärsplanen som bygger varumärket. I dag driver Pia Anderson ett stadigt växande företag med olika former av utbildningar och är djupt engagerad i varumärkesfrågor och affärsutveckling.

Pia har erfarenhet från stora och små företag, koncerner och ägarledda bolag, konsument, B2B och en rad olika branscher. NCC och Bjerking i byggbranschen. Brio leksaker och CCS hudvårdsprodukter. PCG Solutions, Cajsa´s Kök, Widerlöv&Co, KTH Näringslivssamverkan och Uppsala Universitets Campus 1477.

Läs mer